Εύκολα κι απλά στην Κέρκυρα

Εύκολο απόγευμα στην Κέρκυρα για τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε 0-4 της τοπικής ομάδας, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι στην Κέρκυρα ανάμεσα στη νησιωτική ομάδα και τον Εργοτέλη, για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 0-4 και υποχρέωσε τους Φαίακες στη 15η ήττα.

Στο 30' ο Μπουτσάκης έκοψε υπέροχα την μπάλα απ' τα αριστερά στον Έφορντ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 34' ο Ροβίθης σούταρε, ο Παγκράτης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και στην επαναφορά της μπάλας, ο Μπαράτα σημείωσε το 0-2.

Μέσα σε αυτό το πεντάλεπτο, οι παίκτες του Εργοτέλη ξεπέρασαν το χαμένο πέναλτι του Ροβίθη στο 24' (στη φάση ο Τσάνης ανέτρεψε τον Μπουτσάκη). Στο 47' οι Κρητικοί έγραψαν το 0-3 με σουτ του Έφορντ από πάσα του Μπουτσάκη, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Έφορντ με πλασέ από ασίστ του Τσέλιου.

ΣΚΟΡΕΡ: 29', 47', 71' Έφορντ, 34' Μπαράτα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Θεοδωσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (46' Ντενικολό), Γκίτσης, Πέντρο, Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Γκασίδης, Μίσκου, Λεπενιώτης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Σπίριακ, Πέιος, Κοιλιάρας (67' Μπότε), Τσέλιος, Μπουτσάκης (60' Κατσούρι), Μπουρσέλης, Έφορντ (75' Μεντχάτ), Ροβίθης, Μπαράτα.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep