«Αυτός είναι ο δρόμος, μπράβο»

Διαβάστε πώς σχολίασε ο Γιάννης Ταουσιάνης το «διπλό» του Εργοτέλη στη Δράμα κόντρα στη Δόξα.

Με ανατροπή ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας. Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του, Γιάννης Ταουσιάνης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν απαιτητικό παιχνίδι, με ισόβαθμη ομάδα και δύσκολο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη και οι δυο, προερχόμενοι αμφότεροι από αρνητικά αποτελέσματα. Δεχτήκαμε την ψυχρολουσία του 1-0 μόλις στο 2'. Ωστόσο, αντιδράσαμε θετικά και με ορθολογισμό. Οι μόνες απειλές της Δόξας ερχόταν από στημένες φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε πίστη για την ανατροπή. Αυτό ήταν το βασικό.

Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική νίκη. Αυτός είναι ο δρόμος, μπράβο στους παίκτες. Σήμερα είχαμε και σωστή νοοτροπία και διάρκεια ως ομάδα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γίνεται μεγάλη μάχη για την πρώτη εξάδα. Πολλές ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, περίπου 8 χωρίζονται από 4 πόντους. Δεν αλλάξαμε πολλά στο δεύτερο μέρος, λίγο τα πρόσωπα, λίγο ο σχηματισμός, αλλά κυρίως μέτρησε η πίστη. Ήταν δίκαιη νίκη».

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, Μανώλης Ροβίθης, είπε:
«Συγχαρητήρια σε όλους. Υπερβάλαμε εαυτόν. Δώσαμε ο,τι είχαμε και λίγο παραπάνω. Βγάλαμε στοιχεία που πρέπει να έχουμε ως ομάδα. Όπως πίστη και προσπάθεια για το κάτι παραπάνω. Αυτό ισχύει γενικότερα, αν θες να κάνεις υπερβάσεις. Ήταν ένα ωραίο και δύσκολο διπλό, σε παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Μακάρι να έχει συνέχεια. Το γκολ είναι κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και να μην μπει, ή το ανάποδο. Είναι θέμα στιγμής και συχνά και τύχης».

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep