«Να δικαιώσουμε τις δυνατότητες που έχουμε»

Το μήνυμα του Γιάννη Ταουσιάνη για τον αγώνα του Εργοτέλη με τη Δόξα Δράμας.

Το αποτέλεσμα που θα δώσει στον Εργοτέλη άλλο... αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει να διεκδικήσει στην Δράμα ο Εργοτέλης. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/12, 15.00):

«Σ’ ένα παιχνίδι απαιτητικό απέναντι σε μια ομάδα με δυνατότητες, όπως είναι η Δόξα, ετοιμαζόμαστε κατάλληλα έτσι ώστε μέσα από την προσπάθειά μας και την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Σαφώς και είναι ένα ματς για το οποίο πρέπει και είμαστε συνειδητοποιημένοι να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά και θέληση για την διεκδίκηση της νίκης, ώστε να δικαιώσουμε και τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Σύμμαχος μας βέβαια σε αυτή την προσπάθεια και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μας είναι ετοιμοπόλεμοι».

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/12) περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Την Πέμπτη στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση επί ηρακλειώτικου εδάφους και το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας μας θα πετάξει μέσω Αθηνών για Θεσσαλονίκη.

Από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Δράμα, όπου με προπόνηση που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας.

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep