Logo
Print this page

Η πρώτη ήττα της Παναχαϊκής

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα για φέτος.

Την τρίτη του νίκη στη Super League 2 κατέκτησε ο Εργοτέλης. Και αυτή εντός έδρας. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής στο Παγκρήτιο και παράλληλα υποχρέωσε τους Πατρινούς στην πρώτη τους ήττα για φέτος, έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για ένα 35λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και περιόρισαν τους Αχαιούς σε παθητικό ρόλο. Μέσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά βρήκαν δύο γκολ με Ροβίθη (17') και Κουατέγκ (28').

Από το 38' και μετά οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τον Εργοτέλη στα καρέ του, τον "σφυροκόπησαν" με ευκαιρίες και τελικά μείωσαν στο 42' με γκολ του Μωραΐτη ύστερα από πάσα του Κολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 76' με τον Ροβίθη και παρά την πίεση της Παναχαϊκής στα τελευταία λεπτά, το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η Παναχαϊκή θα μπορούσε με νίκη στο Παγκρήτιο να ανέβει στην κορυφή, έστω με παιχνίδι περισσότερο, αλλά έχασε.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Ροβίθης, 28' Κουατέγκ - 42' Μωραΐτης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Πέιος, Μπρους, Γροντής (67' Τσέλιος), Μπουρσέλης (77' Μπουτσάκης), Κουατέγκ (65' Κουατέγκ), Έφορντ, Ροβίθης.

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς (81' Λινάρδος), Ιντζόγλου, Κολ, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (73' Μασούρας), Μωραϊτης, Τσελεπίδης.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 19:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr