«Όλο αυτό είναι παροδικό»

Ο Μανώλης Ροβίθης δήλωσε ότι αυτό που περνάει ο Εργοτέλης δεν θα συνεχιστεί.

Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος επί της Κέρκυρας, Μανώλης Ροβίθης, αφιέρωσε τη νίκη του Εργοτέλη στον τραυματία Ιατρούδη, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν έχει επιπολαιότητα.

Αρχικά ανέφερε: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Γιάννη Ιατρούδη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και όσες άλλες νίκες έρθουν καθώς βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση που κανείς μας δεν θα ήθελε να είναι. Απλά θέλουμε να ξέρει ότι είμαστε δίπλα του ό,τι και αν γίνει».

Για το παιχνίδι:
«Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο κυριαρχώντας στο μεγαλύτερο μέρος αυτού και σε μια ανύποπτη φάση έγινε ένα γέμισμα και δεχθήκαμε το γκολ. Φυσικά ο αντίπαλος έκανε κι’ άλλες φάσεις αλλά δεν νομίζω ότι του δώσαμε το δικαίωμα να μας απειλήσει με κάποιο τρόπο. Σχετικά με την επιπολαιότητα που ακούγεται ότι έχουμε σαν ομάδα, δεν θεωρώ ότι το έχουμε αυτό.

Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να τα πολυσυζητάμε καθώς έτσι μπαίνουν μέσα μας και μας επηρεάζουν ψυχολογικά. Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα διαχείρισης. Είμαστε μια ομάδα με παίκτες που πορευόμαστε μαζί αρκετό καιρό, έχουμε έναν πολύ αξιόλογο προπονητή δίπλα μας και πιστεύω ότι όλο αυτό είναι παροδικό».

Media

Last modified onΤρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 10:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep