Logo
Print this page

«Πρωτόγνωρη κατάσταση»

Στην αβεβαιότητα της Super League 2 στάθηκαν οι Γιάννης Ταουσιάνης, Γιάννης Κοιλιάρας.

Για πρωτόγνωρη κατάσταση μίλησε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη νίκη (3-2) του Εργοτέλη απέναντι στον ΟΦΗ και σε ερώτηση που δέχτηκε για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε αρχικά:

«Για εμάς ήταν ιδιαίτερο και αναγκαίο φιλικό, γιατί μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας θέλαμε να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Τα παιδιά εδώ και δύο εβδομάδες είχαν δουλέψει αρκετά σκληρά στις προπονήσεις και πράγματα από αυτά είδαμε σε καλό ποσοστό στον αγώνα. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος ήταν ότι μπόρεσα να δω κάποια παιδιά για τα οποία δεν είχα σαφή εικόνα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δεν είχαν χρόνο. Παιδιά που με ικανοποίησαν και έδειξαν ότι μπορού να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τη Super League 2 και πόσο δύσκολη είναι για όλους η αβεβαιότητα:

«Δεν σας κρύβω ότι για μένα είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση αυτή. Είναι πολύ δύσκολο στον προγραμματισμό της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Είναι πρόβλημα».

Ο αμυντικός του Εργοτέλη Γιάννης Κοιλιάρας είπε:

«Ο ΟΦΗ παίζει στο πρωτάθλημα το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Η ομάδα μου στάθηκε πάρα πολύ καλά. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Πιστεύαμε ότι δεν θα ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί, γιατί μας λείπουν τα επίσημα ματς. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό φιλικό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Βγάλαμε ποιότητα και φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Για τη συνέχεια και πώς αντιμετωπίζουν την αποχή από τα επίσημα ματς:

«Είναι πολύ άσχημο αυτό που περνάμε. Να μην ξέρεις πότε θα παίξεις αγώνα και να υπάρχουν αποχές. Μας στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να δουλεύουμε στην προπόνηση και να περιμένουμε πότε θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr