Μίλησε τελευταίος ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-2 του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Φιλική νίκη με 3-2 απέναντι στον ΟΦΗ σημείωσε το Σάββατο (12/10) ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές των «μελανόλευκων», οι οποίοι είχαν τους ίδιους σκόρερ με το 2-2 του φιλικού του Αυγούστου (Μάνος, Ναμπί), όμως η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη βρήκε την απάντηση και λίγο πριν το φινάλε σημείωσε και τρίτο γκολ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι. Στο 8' ο Τσέλιος σέντραρε και ο Έφορντ με πλασέ νίκησε τον Γουόλι. Λίγο αργότερα (20') ο Εργοτέλης έχασε ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Γουόλι νίκησε τον Μανουσάκη. Το 1-1 ήρθε με πέναλτι στο 23'. Ο Πέιος ανέτρεψε τον Μάνο και ο δεύτερος από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα.

Όπως έπραξε στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και στο δεύτερο οι «κιτρινόμαυροι» αιφνιδίασαν τον ΟΦΗ. Αυτή τη φορά ήταν ο Μανουσάκης, ο οποίος στο 50' με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εργοτέλη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πέρασε στο παιχνίδι αρκετούς βασικούς, ο Ναμπί στο 64' και το 72' απείλησε για τους «μελανόλευκους», όμως λίγο νωρίτερα (56') ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Η ισοφάριση ήρθε στο 86' με σουτ του Ναμπί, όμως δύο λεπτά μετά ο Μπαράτα διαμόρφωσε το 3-2 για τους γηπεδούχους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος (66' Οικονόμου), Μπούσης (66' Κοιλιάρας), Τσέλιος (46' Μπουτσάκης), Μπρους, Μανουσάκης (61' Μπαράτα), Πέιος, Γροντής, Σταθόπουλος, Έφορντ (79' Αζίζι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι (58' Δερμιτζάκης), Μπράουν, Μπολάκης (58' Κοροβέσης, 69' Μακριδάκης), Κουτρουμπής (65' Νάστος), Περδίκης (65' Μαρινάκης), Στάικος (65' Σακόρ), Νοικοκυράκης (58' Ναμπί), Σουρνάκης (58' Μεγιάδο), Βαζ, Ντίνας (81' Σόουζα), Μάνος (74' Φιγκεϊρέδο).

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep