Μεϊντάνης στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης προσέλαβε προπονητή τερματοφυλάκων.

Την πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων ανακοίνωσε ο Εργοτέλης το Σάββατο (21/09). Πρόκειται για τον 28χρονο Αναστάσιο Μεϊντάνη, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες σε επίπεδο ακαδημιών. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αναστάσιο Μεϊντάνη ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό team της ομάδας με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1991 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού ενώ παράλληλα κατέχει δίπλωμα Football Fitness Specialist. Ο Αναστάσιος Μειντάνης από το 2011 έως σήμερα έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Παράλληλα έχει λάβει μέρος σε πολλά camp τερματοφυλάκων ενώ έχει δουλέψει και ως Goalkeeper personal trainer. Μιλάει δυο ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά».

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, ο Γιώργος Μανουσάκης που είναι στρατευμένος γύρισε στις προπονήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μόνος του προπονήθηκε και ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Last modified onΣάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep