Στο 0-0 με Σουέζ ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στο φιλικό με τη Σουέζ.

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Αίγυπτο έδωσε το Σάββατο (31/08) ο Εργοτέλης. Μετά την ήττα (2-1) από τη Γουάντι Ντέγκλα οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 0-0 με τη Σουέζ και ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό μέσο Ηλία Τσέλιο που αποκτήθηκε προ ημερών από την ΑΕΚ.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου έχασε ο Μπουρσέλης, όταν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 45'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μανουσάκης στο 68' νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην επαναφορά ο Κουατένγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικκι Παπαβασιλείου): Τζελέπης (60' Καλογεράκης), Προβυδάκης, Οικονόμου (46' Μπάτζιος), Πέιος, Βουτσάς, Κατσούρρι, Μπουρσέλης, Τσέλιος (55' Σταθόπουλος), Μανουσάκης, Κουατένγκ (75' Μπαράτα), Ιατρούδης (70' Μπότε).

Απών για τον Εργοτέλη ήταν ο Ντομινίκ Σπίριακ. Ο Σλοβάκος αμυντικός έχει κληθεί στην U21 της χώρας του για το παιχνίδι των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν (06/09) και το φιλικό με τη Ντουνάισκα Στρέντα (10/09). Η επιστροφή του αναμένεται μία ημέρα μετά (11/09).

Last modified onΣάββατο, 31 Αύγουστος 2019 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep