Ανταγωνιστικός Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έχανε στο ημίχρονο 0-2 από τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2).

Το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας έδωσε το Σάββατο (17/08) ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχτηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο τον συντοπίτη ΟΦΗ και έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, τουλάχιστον στο δεύτερο 45λεπτο. Αν και στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 εν τέλει κατάφεραν να ισοφαρίσουν, δείχνοντας διάθεση και πείσμα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον ΟΦΗ. Στο 14' ο Νέιρα εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλογεράκη. Νωρίτερα (3') οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με σουτ του Έφορντ. Στο 19' ο Σωτηρίου παραχώρησε κόρνερ σε σουτ του Μπαράτα και στο 21' ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία από πλευράς «μελανόλευκων». Ο Ναμπί έπιασε το σουτ και ο Καλογεράκης απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 25' ο Μάνος έχασε μία ακόμα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, αλλά στο 31' ο Ναμπί ευστόχησε με πλασέ και έκανε το 0-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο ΟΦΗ πήρε σαφές προβάδισμα, όταν ο Μάνος με συρτό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Καλογεράκη.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τέσσερα νέα πρόσωπα, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έκανε μόλις μία αλλαγή. Παρόλα αυτά στο 59' ο Εργοτέλης μείωσε. Από σέντρα του Μπαράτα ο Μανουσάκης «τσίμπησε» τη μπάλα και νίκησε τον Σωτηρίου. Ακολούθησαν δύο τελικές προσπάθειες του Έφορντ (71',76') και στο 77' οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Ροβίθη. Μόνη σοβαρή απειλή από πλευράς ΟΦΗ ήταν στο 90', οπότε ο νεοαποκτηθείς Φιγκεϊρέντο με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Κατσιμήτρου.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (60' Κατσιμήτρος), Προβυδάκης (46' Κοιλιάρας), Ρέις Κάστρο (83' Οικονόμου), Μπάτζιος (46' Πέιος), Σπίριακ, Μπρους (80' Κατσούρρι), Μπουρσέλης (46' Καντίνα), Γροντής (46' Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85' Αζίζι), Μανουσάκης (69' Ροβίθης).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (67' Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (67' Δεληγιαννίδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης (67' Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Ναμπί (46' Βαζ), Σεμέντο, Μάνος (67' Φιγκεϊρέντο).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep