Χρόνο σε 25 ποδοσφαιριστές

Ο Εργοτέλης αντιμετώπισε σε ωριαία τεστ τον Αλμυρό (4-0) και τη Δαμάστα (0-0).

Τη δυνατότητα να δει αγωνιζόμενους 25 ποδοσφαιριστές του είχε ο Νίκκι Παπαβασιλείου το Σάββατο (10/08). Ο Εργοτέλης αντιμετώπισε σε δύο φιλικά διάρκειας μίας ώρας το καθένα τον Αλμυρό και τη Δαμάστα. Στο πρώτο οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν άνετα στο 4-0 στο Παγκρήτιο και στο δεύτερο έμειναν στο 0-0, έχοντας ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ 4-0

Στο πρώτο τεστ διάρκειας 60 λεπτών οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αποτελεσματικοί και έφτασαν στο 4-0. Από ασίστ του Κουατένγκ ο Μπαράτα στο 5' βρήκε δίχτυα σε κενή εστία και στο 22' η συνεργασία των Έφορντ, Καντίνα έφερε το 2-0 με σκόρερ τον τελευταίο. Ο Αμερικανός εξτρέμ έκανε το 3-0 στο 27' με διαγώνιο σουτ και στο 51' ο Κουατένγκ κατέγραψε τη δεύτερη ασίστ. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Προβυδάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (42' Τζελέπης), Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Σπίριακ, Πέιος (45' Θεοδωράκης), Μπρους, Καντίνα, Γροντής, Έφορντ, Μπαράτα, Κουατένγκ.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Δημήτρης Βολονάκης): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Μονιάκης, Γιαλούσης, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Σκουτέλης, Απλαδάς, Ζαφείρης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ 0-0

Η ομάδα του Παπαβασιλείου στο δεύτερο φιλικό έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Δαμάστα που στάθηκε αρκετά καλά. Οι γηπεδούχοι, πάντως, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 32' κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπουρσέλης δεν βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα, ενώ στο 51' από γέμισμα του ίδιου ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Τζελέπης (20' Κατσιμήτρος), Βουτσάς, Ρέις Κάστρο, Οικονόμου, Μπάτζιος, Κατσούρρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Αζίζι (30' Αλεξάκης).

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μανώλης Σουτζής): Δημαράκης (30' Κορνηλάκης 30'), Μπιμπίρης (30' Καστελιανάκης), Παπαδομιχελάκης, Μαρκάκης (30' Τζουβάρας), Αποστολάκης (30' Βερούσι), Κεφαλούκος (49' Χαιρέτη), Χαρίτος (46' Πεταλάκης), Μυλωνάς (30' Ντίνος), Καουκάκης (40' Γιωργαλάς), Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου (30' Αριστεινίδης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep