«Συμφωνία με νέο τεχνικό»

Ο Εργοτέλης επανέλαβε ότι ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει διετές συμβόλαιο, αλλά αποκάλυψε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με νέο τεχνικό εάν ο πρώτος αποχωρήσει. Προανήγγειλε μετακίνησή του στη Γουάντι Ντέγκλα ο Βρέντζος.

Προετοιμασμένος για την αποχώρηση του Νίκκι Παπαβασιλείου από την τεχνική ηγεσία είναι ο Εργοτέλης. Ο Κύπριος δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, όμως οι «κιτρινόμαυροι» προανήγγειλαν ουσιαστικά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με νέο προπονητή!

Σημειώνεται ότι ο πρώην χρηματοδότης του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παπαβασιλείου στην... Αίγυπτο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στη Γουάντι Ντέγκλα. Όπως έγραψε:

«Με μεγάλη λύπη κι απογοήτευση διαπιστώνω γι' ακόμα μια φορά ότι ο Εργοτέλης, παρά τα αρκετά καλά στοιχεία που έχει η ΠΑΕ (δεν είμαι μηδενιστής), έχει εξελιχθεί - ή μάλλον καταντήσει - σε "φυτώριο" παικτών και προπονητών για τη Wadi Degla... Κόουτς, σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Αίγυπτο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης επισημαίνει ότι ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου δεσμεύεται με συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια. Σε περίπτωση που ο ίδιος αποφασίσει ν’ αποχωρήσει επιλέγοντας έναν νέο σταθμό στην προπονητική του καριέρα η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα σταθεί εμπόδιο διασφαλίζοντας ωστόσο τα συμφέροντα της ομάδος.

Παράλληλα όμως είμαστε σε θέση να κάνουμε γνωστό ότι η καρεκλά του τεχνικού δεν θα μείνει λεπτό κενή. Έχει γίνει ήδη επιλογή και έχουμε έρθει σε συμφωνία με νέο τεχνικό πάντα μέσα στο πλάνο και την φιλοσοφία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα η διοίκηση του Μάγκετ Σάμι».

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2019 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep