«Δεν θα το ανεχτώ»

Εκνευρισμένος ο Νίκκι Παπαβασιλείου με το 1-1 του Εργοτέλη απέναντι στη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μετά το 1-1 με τη Σπάρτη. «Θα συζητήσω με τους παίκτες γιατί δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα και δεν θα το ανεχθώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Κύπριος κόουτς δήλωσε: «Δυστυχώς χάσαμε ένα ημίχρονο και αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο πέρα από την νοοτροπία μας. Δείξαμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια τόσο την ποιότητα μας όσο και τις δυνατότητες μας. Όμως όταν χάνεις 11 βαθμούς με ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας υπάρχει ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας και όχι αγωνιστικό. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να γυρίσουμε το παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα συζητήσω με τους παίκτες γιατί δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα και δεν θα το ανεχθώ.

Είμαστε μία νεαρή ομάδα με όλα τα χαρακτηριστικά της. Εγώ αυτή την ομάδα θα την αλλάξω και ξέρω τον τρόπο. Αν δεν μαθαίνουμε δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε την νοοτροπία να υποστηρίξουμε αυτό που κάνουμε και θα το κάνουμε».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep