Εργοτέλης των άκρων (pics)

Δύο διαφορετικά πρόσωπα έχει ο Εργοτέλης στο φετινό πρωτάθλημα, εντός και εκτός έδρας. Δύο διαφορετικά πρόσωπα έχει ο Εργοτέλης στο φετινό πρωτάθλημα, εντός και εκτός έδρας.

Άλλη ομάδα εντός και εκτός έδρας οι «κίτρινοι» με τον απολογισμό τους να δείχνει πως έχουν μεγάλο πρόβλημα στα ματς μακριά από την Κρήτη.

Η συμπεριφορά του Εργοτέλη μακριά από την έδρα του είναι αυτή που του έχει κοστίσει και τον έχει αφήσει μακριά από την διεκδίκηση της ανόδου στην Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί το Παγκρήτιο σε τέτοιο βαθμό, ώστε στην ειδική βαθμολογία για τα εντός έδρας παιχνίδια να βρίσκεται στην 2η θέση πίσω μόνο από τον Βόλο που κάνει εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League.

Με 6 νίκες – 1 ισοπαλία και μόλις 2 ήττες, ο Εργοτέλης κατάφερε να πλασαριστεί τόσο ψηλά, αλλά δεν τον βοηθά καθόλου η επίδοση μακριά από την έδρα του, η οποία τον φέρνει μια θέση πάνω από τον «υποβιβασμό» δύο κατηγορίες πιο χαμηλά! Με μόλις 2 νίκες – 1 ισοπαλία - 5 ήττες έχει μια από τις χειρότερες επιδόσεις μακριά από το γήπεδό του.

Αν κάποιος αναλύσει, μάλιστα, ακόμη περισσότερο αυτή την συμπεριφορά, θα δει πως η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχει νικήσει μόλις μια φορά μακριά από την Κρήτη, αφού η μια από τις δύο νίκες του είναι στα Χανιά επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στις αρχές του πρωταθλήματος, τον Νοέμβριο του 2018. Τον ίδιο μήνα έκανε και τη δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο την Σπάρτη. Ο άλλος βαθμός που πήρε ήταν με αντίπαλο τον Βόλο εκτός και την ισοπαλία με 1-1.

Την περσινή σεζόν ο Εργοτέλης είχε σαφώς πιο ισορροπημένη παρουσία, αφού ήταν καλύτερος εκτός έδρας στη συνολική σύγκριση των ομάδων με την 8η θέση σε αποτελεσματικότητα μακριά από το γήπεδό του (5-3-9 και γκολ 24-27), ενώ εντός έδρας είχε απολογισμό 8–4–5 με γκολ 32-20.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep