Ξεκίνησε προπονήσεις ο Κάιπερς

Ο Ούγκο Κάιπερς συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εργοτέλη και ξεκινά προπονήσεις.

[googlead][/googlead]

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι εδώ! Μπορεί τους τελευταίους μήνες να απείχε από τις υποχρεώσεις του Εργοτέλη, μη δεχόμενος να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, ωστόσο την Τετάρτη (13/2) συναντήθηκε με τη διοίκηση και η απόφαση που πάρθηκε, είναι να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ηρακλείου! Πλέον, είναι στο χέρι του Νίκκι Παπαβασιλείου να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε 22 γκολ με τον Εργοτέλη στη Football League, ενώ την Τρίτη (12/2) ψηφίστηκε από τον ΠΣΑΠ ως καλύτερος ξένος παίκτης της κατηγορίας.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε την Τετάρτη για τα εξής: «Σε φουλ ρυθμούς κινούνται οι κιτρινόμαυροι ενόψει της Σαββατιάτικης (16/2 – 15:00) αναμέτρησης με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η προετοιμασία της ομάδας μας πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να έχει στην διάθεση του όλο το έμψυχο δυναμικό. To “βάρος” στην σημερινή προπόνηση έπεσε στο πρώτο μέρος στην ιδιοδεκτικότητα και στο shadow pass ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια. Όσον αφορά την αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30.

Εν τω μεταξύ ο Hugo Cuypers με αφορμή την άφιξη του στην Ελλάδα για την βράβευση του στην 37η γιορτή του ΠΣΑΠ ήρθε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο με τον μάνατζερ του. Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε στο Παγκρήτιο όπου και συνομίλησε με τους κιτρινόμαυρους. Η άφιξη του Cuypers στην πόλη μας με τον ατζέντη του «συνδέεται» με διαδικαστικά θέματα που αφορούν το συμβόλαιο του με το οποίο δεσμεύεται έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα μας».

Last modified onΤετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep