«Ακόμη μια πρόκληση»

Ο Γιώργος Τουτζάρης μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Εργοτέλης. Ο Γιώργος Τουτζάρης μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Εργοτέλης.

Ο Γιώργος Τουτζάρης μίλησε για τη νέα υπέρβαση που έχει μπροστά του ο Εργοτέλης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το μυαλό της ομάδας του Εργοτέλη βρίσκεται στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Football League. Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει την είσοδό του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και να ψάχνει νέα υπέρβαση. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ του Ηρακλείου, Γιώργος Τουτζάρης μίλησε γι' αυτή τη σημαντική στιγμή που ζει ο σύλλογος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του για την πρόκριση και τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Η συμμετοχή μας στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας. Ταυτόχρονο αυτή την στιγμή εκπροσωπούμε στην διοργάνωση έναν ολόκληρο νησί και μια κατηγορία που είναι η Football League και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα Super League.

O Αστέρας Τρίπολης είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και φαβορί για την πρόκριση. Για όλους εμάς είναι μια νέα τεράστια πρόκληση. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα ωστόσο το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στο πρωτάθλημα όπου έχουμε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep