Να «κλέψει» την πρόκριση

Έτοιμος για την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΟΦΗ είναι ο Εργοτέλης. Έτοιμος για την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΟΦΗ είναι ο Εργοτέλης.

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/1) με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Χωρίς τον τιμωρημένο Κυριάκο Μαζουλουξή και τον Γιάννη Κοιλιάρα που περνάει το διάστημα προσαρμογής ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (24/01, 17:15) τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκκι Παπαβασιλείου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τετάρτης (23/1) στο Παγκρήτιο στάδιο και θα πάνε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση έπειτα από το 1-1 στο πρώτο ματς.

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη και η γνώση του να παίζουν στην κόντρα είναι από τα δεδομένα που τους ευνοούν, όπως και οι εμφανίσεις τους απέναντι στον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την φάση των ομίλων. Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν πήρε μαζί του τον Γιάννη Κοιλιάρα, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ, ενώ και ο Κυριάκος Μαζουλουξής που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αήττητο θα απουσιάσει.

Οι παίκτες που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Πάτας, Μπάτζιος, Οικονόμου, Προβυδάκης, Λαμπάκης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Καρρίκι, Γροντής, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Κουατένγκ, Ροβίθης.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep