«Με το δικό μας στυλ»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για την καλή εμφάνιση του Εργοτέλη. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για την καλή εμφάνιση του Εργοτέλη.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε ευχαριστημένος από την επιστροφή του Εργοτέλη στις νίκες και κυρίως από την απόδοση της ομάδας του που βρήκε τον εαυτό της. 

Για μια ακόμη μεταγραφή θα κινηθεί ο Εργοτέλης όπως τόνισε ο τεχνικός, Νίκκη Παπαβασιλείου μετά τη νίκη με 3-1 επί του Αήττητου. Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου:

«Μετά από τα δύο τελευταία αποτελέσματα ήταν πολύ σημαντικό να ξαναβρούμε το παιχνίδι μας και να ξαναπάρουμε τρεις βαθμούς, γιατί νομίζω ότι αδικήσαμε λίγο τον εαυτό μας. Για εμάς σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν παρασυρθήκαμε απ’ τις απουσίες και απ’ τους παίκτες που έχουν φύγει απ’ τον Αήττητο, ο οποίος νομίζω ότι αυτό το έδειξε το παιχνίδι, διότι προσπάθησε να μας πρεσάρει. Είχαμε την ηρεμία, την υπομονή να παίξουμε και να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρουμε. Έτσι, πήγαμε στο ημίχρονο με ένα 2-0. Όμως το 2-0 δεν είναι ένα ασφαλές σκορ. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας μετά το 2-1, όμως παρότι μείναμε με δέκα παίκτες διεκδικήσαμε το 3ο γκολ.

Για εμάς αυτό το ματς τελείωσε και η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα η απουσία του Μαζουλουξή μας προβληματίζει, όμως θα βρούμε τις λύσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, για το ότι αντεπεξήλθαμε σε δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι και είχαμε την ηρεμία να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Σε ερώτηση αν περίμενε ανταγωνιστικό τον Αήττητο:

«Δεν περίμενα τον Αήττητο να είναι σε αυτό το επίπεδο. Όμως σε αυτή τη κατηγορία δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Νομίζω προσαρμοστήκαμε στο ματς και παίξαμε. Έτσι θεωρώ ότι η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Κάποια πράγματα και φάσεις που έγιναν είναι εκτός ποδοσφαίρου και δε θέλω να τα σχολιάσω».

Για τα μεταγραφικά:

«Ίσως η μεταγραφή του Κοιλιάρα να μην είναι η τελευταία. Κοιτάμε και κάτι άλλο ακόμη».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep