Φινάλε στην Καλαμαριά

Ευχαριστήριο του Εργοτέλη στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και τον Δήμο.

Ένα δίμηνο μακριά από τις εκτός έδρας επιτυχίες έχει κλείσει ο Εργοτέλης και την Κυριακή (13/01, 15:00 ΕΡΤ3) θα επιδιώξει να κάνει νέο ξεκίνημα στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου Σταδίου απέναντι στον Ηρακλή. Οι αποχωρήσεις των Κοζορώνη, Γιακούμπου έχουν αποδυναμώσει στα άκρα την ομάδα του Ηρακλείου και για να μη χάσει κι άλλο έδαφος θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Δήμο και την τοπική ομάδα του Ποσειδώνα:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Kαλαμαριάς και ειδικότερα τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Μπακογλίδη καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού κ. Γιώργο Μύρτσο για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου Καλαμαριάς «Αριστοτέλης». Επίσης η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί την διοίκηση του Ποσειδώνα Καλαμαριάς για την φιλοξενία στη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σταθόπουλος, Τζελέπης, Κατσούρρι, Ροβίθης, Πάτας, ενώ για πρώτη φορά βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Νίκκι Παπαβασιλείου ο Δημήτρης Γροντής.

Last modified onΣάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep