Logo
Print this page

Προβυδάκης και επίσημα

Την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστας Προβυδάκη έκανε ο Εργοτέλης. Την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστας Προβυδάκη έκανε ο Εργοτέλης.

Ο Κώστας Προβυδάκης ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη. 

Την απόκτηση του Κώστα Προβυδάκη ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Ο 22χρονος αμυντικός έμεινε στην ίδια πόλη και μετά από ένα γεμάτο εξάμηνο με τον Ηρόδοτο στη Football League μετακόμισε στον Εργοτέλη.   

«Θα δουλέψω σκληρά»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, ο Κώστας Προβυδάκης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Ήρθα σ έναν ιστορικό σύλλογο και ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα. Μου δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να την αξιοποιήσω. Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά και αυτό σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ να ενταχθώ γρήγορα και να αρχίσω να εφαρμόζω τα πλάνα του προπονητή. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και η ομάδα να φτάσει εκεί που αξίζει να είναι»

  • ΙΝFO

Ο Κώστας Ποβυδάκης γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1996 και αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής. Τις προηγούμενες ημέρες έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ηροδότου, με τον οποίο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League είχε 14 συμμετοχές ως βασικός, τις 10 για το πρωτάθλημα και τις 4 για το Κύπελλο Ελλάδος. «Γεμάτο» πρωτάθλημα (23 αγώνες) είχε και πέρυσι αγωνιζόμενος με τους κυανόλευκους στην Γ’ Εθνική κερδίζοντας τον τίτλο στον όμιλο του, αλλά και την άνοδο στην Football League στα μπαράζ.

 

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 22:49
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr