«Πρώτη» Τζελέπη και αποστολή

Οι 18 εκλεκτοί του Εργοτέλη για παιχνίδι της Κυριακής (13/01) με τον Ηρακλή. Στην αποστολή ο Γροντής.

Την προετοιμασία του επί ηρακλειώτικου εδάφους ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Εργοτέλης, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (13/01, 15:00) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το «παρών» στο πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» έδωσε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Γιώργος Τζελέπης.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε τελειώματα φάσεων, αμυντική λειτουργία σε οργανωμένο παιχνίδι αντιπάλου, αμυντική μετάβαση και αντεπίθεση αντιπάλου. Ο Τζελέπης δεν μπήκε στην αποστολή, αλλά συμπεριλήφθηκε στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας ο νεοαποκτηθείς Γροντής. Έμειναν εκτός οι Σταθόπουλος, Κατσούρρι, Ροβίθης, Πάτας.

Στη 18άδα του Εργοτέλη για το ματς με τον Ηρακλή συμμετέχουν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Βουτσάς, Λαμπάκης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Γροντής, Έφορντ, Καπνίδης, Κουατένγκ, Ιατρούδης και Μανουσάκης,

Το πρωί του Σαββάτου (12/01) η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» πετάξει για την συμπρωτεύουσα όπου στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καλαμαριάς θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep