Έμεινε ζωντανός

Οι δύο σκόρερ της αναμέτρησης, Ανέστης Νάστος και Γιάννης Ιατρούδης. Οι δύο σκόρερ της αναμέτρησης, Ανέστης Νάστος και Γιάννης Ιατρούδης.

Ο Εργοτέλης πήρε την ισοπαλία (1-1) παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» μέσα στην έδρα του ΟΦΗ.    

Στο «Γεντί Κουλέ» θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Παγκρήτιο Στάδιο για τους «16» του θεσμού αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα και κάθε αντίπαλος είχε από ένα ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς να φτάσει σε πολλές φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα υπέροχο σουτ του Νάστου από 35 μέτρα και με τη μπάλανα καταλήγει στη γωνία της εστίας του Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να βγάλουν στο γήπεδο τις αρετές τους, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή τους.

Τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα και ήταν επόμενο να βγάλει αντίδραση ο Εργοτέλης που ήταν πίσω στο σκορ. Βέβαια θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ολική ανατροπή, αφού εκτός από το γκολ του Ιατρούδη στο 66ο λεπτό δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ. Κορυφαία εξ αυτών ένα κλέψιμο του Κουατένγκ, ο οποίος στο 80ό λεπτό πέρασε και τον Στρέζο για να φτάσει παράλληλα με την εστία, αλλά στο σουτ του ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Γεντί Κουλέ». Ο Εργοτέλης χρειάζεται νίκη για να περάσει στους «8», είτε ισοπαλία με αποτέλεσμα πάνω από 2-2.    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΦΗ 1-1    
ΓΚΟΛ:  66’ Ιατρούδης – 28’ Νάστος    
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64’ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54’ Κουατένγκ).    
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας ( 78’ Κυριακίδης), Σασί (Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64’ Πέρσον).    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας (Πιερίας)     
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας)    

    

Last modified onΤρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep