Ανάλυση και δύο γκρουπ

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη κάνουν προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη κάνουν προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ.

Στον Εργοτέλη είδαν σε βίντεο από την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και έκαναν αποθεραπεία.  

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είδαν στην ανάλυση του βίντεο τα λάθη, αλλά και τα σωστά της αναμέτρησης του Σαββάτου (5/1) με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου ηττήθηκαν με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Football League. Χρόνος, πάντως, για να μείνουν σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει, αφού η ομάδα του Ηρακλείου ετοιμάζεται για τον αγώνα της Τρίτης (8/1) με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για την προπόνηση της Κυριακής (6/1), με τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας να κάνουν αποθεραπεία και αποφόρτιση και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται σε υψηλούς ρυθμούς. Το επόμενο ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές είναι για την Δευτέρα στο Παγκρήτιο στις 19:00 ώστε να είναι κοντά στην ώρα του αγώνα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου (19:30).  

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep