«Δεν θα μείνουν για πολύ...»

Το σχόλιο του Νίκκι Παπαβασιλείου για τους Έφορντ, Ιατρούδη και η ευχή για άνοδο του Εργοτέλη.

Η... αναγέννηση του Εργοτέλη ήρθε απέναντι στον Άρη, αλλά και σε έναν αγωνιστικό χώρο πολύ καλύτερο από αυτόν που αγωνίζονταν οι Κρητικοί το τελευταίο διάστημα. Σε αυτή την παράμετρο στάθηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη - πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ενώ χαρακτήρισε παίκτες με πολύ μεγάλο ταβάνι τους Έφορντ, Ιατρούδη.

Στην κάμερα του Cosmote Sport ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε:

«Περάσαμε τα τελευταία τρία, τέσσερα ματς πολύ δύσκολα, γιατί παίξαμε σε αγωνιστικούς χώρους που ίσως να μην είναι για εμάς, δεν ξέρω. Σήμερα σε ένα καλό γήπεδο απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα παίξαμε πολύ καλό ποδόφαιρο μέχρι το 3-0. Μας πίεσε πάρα πολύ ο Άρης. Οσπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα που έχει να μάθει από αυτά τα παιχνίδια. Κρατάμε τα θετικά. Ήταν ένα παιχνίδι που έλειψε και στον κόσμο και σε εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την απόδοση των Έφορντ, Ιατρούδη:

«Είναι δύο παιδιά που ξέρουμε ότι έχουν πολύ μεγάλο ταβάνι, πολύ μεγάλο δρόμο στο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε κάθε μέρα να τους δείξουμε τον δρόμο, να τα βελτιώσουμε, γιατί σίγουρα είναι παιδιά που δεν θα μείνουν για πολύ εδώ».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας, όμως καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Kαι για μένα είναι σημαντικό να το δείχνουμε απέναντι σε αξιόλογες ομάδες. Μέχρι το 3-0 παίξαμε πολύ καλά, είχαμε την υπομονή να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις. Κάναμε τρία γκολ με ηρεμία και δείξαμε την ποιότητα και τις δυνατότητές μας.

Περάσαμε δύσκολα, γιατί τα τρία τελευταία αποτελέσματα μας πειράξανε πολύ, σε γήπεδα που δεν ήταν για ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να δικαιώνεται το αντιποδόσφαιρο και αυτό που είδαμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Αν θέλουμε να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να φτιάξουμε τα γήπεδα. Δεν θα μπούμε σε αυτή την λογική παρότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να προσαρμοστείς στις αντίξοες συνθήκες, όμως διδάσκουμε ένα ποδόσφαιρο που πρέπει να έχεις τον αγωνιστικό χώρο. Τι μπορώ να πω στα παιδιά; Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με γιώμες; Δεν ξέρω πραγματικά.

Δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας, δουλεύουμε για να μπορέσουμε αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπετε να το κάνουμε καλύτερο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουν βήματα στην καριέρα τους. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και έχουμε δυνατότητες και αυτό το δείξαμε και σήμερα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Εργοτέλη στην Super League, έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια για τον Εργοτέλη».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep