Σε ρυθμούς Κυπέλλου

Ο Εργοτέλης μπήκε πάλι σε πρόγραμμα μετά το ρεπό της Κυριακής (16/12). Ο Εργοτέλης μπήκε πάλι σε πρόγραμμα μετά το ρεπό της Κυριακής (16/12).

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μπήκαν σε προετοιμασία για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος της Πέμπτης (20/12) με τον Άρη.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μετά το ρεπό της Κυριακής που ακολούθησε το ταξίδι στην Πιερία για το ματς με τον Αιγινιακό, όπου η ομάδα ηττήθηκε με 1-0. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει μιλήσει για την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του και ίσως η αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο Ελλάδος να αποτελέσει ιδανική ευκαιρία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι έτρεξαν σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάλι ραντεβού το πρωί της Τρίτης (18/12) για να δουλέψουν πάνω στην αναμέτρηση με τον Άρη και τακτικά, ενώ την Τετάρτη θα υπάρχει πιο χαλαρό πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και να βγει η αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/12 - 17.15). 

  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep