«Χαλάσαμε την εικόνα μας»

Για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Εργοτέλη έκανε λόγο ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-0 από τον Αιγινιακό. Για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Εργοτέλη έκανε λόγο ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-0 από τον Αιγινιακό.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Αιγινιακό με 1-0 και τόνισε πως χρειάζεται να αντιδράσει η ομάδα.

Παράπονα για δύο πέναλτι έκανε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από τον Αιγινιακό με 1-0. Ο τεχνικός του Εργοτέλη υποστήριξε πως με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα χάλασε η εικόνα της ομάδας που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα και πλέον είναι επιβεβλημένη η αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια. Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου: 

«Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κάναμε το παιχνίδι μας σε ένα γήπεδο το οποίο δεν προσφέρετε για να παίξεις ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε νωρίς δυο ευκαιρίες και μάλιστα πιστεύω πως και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε πέναλτι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να δοθούν δυο τόσο ξεκάθαρα πέναλτι.

Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μαζική άμυνα να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε και να κάνουμε ένα γκολ. Δυστυχώς χάσαμε άλλο ένα ματς και χαλάσαμε την εικόνα που είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω αυτή η ομάδα αξίζει πολύ περισσότερα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγινιακού και τον προπονητή της»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep