Στη Βέροια ο Εργοτέλης

Η προπόνηση της Παρασκευής (14/12) στον Εργοτέλη έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, οι παίκτες του Εργοτέλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της σαββατιάτικης (15/12 – 15:00) αναμέτρησης στο Αιγίνιο κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα για την 9η αγωνιστική της Football League.

Οι κιτρινόμαυροι «πέταξαν» το πρωί για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς κατευθύνθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας για την τελευταία προπόνηση η οποία διεξήχθη χωρίς απρόοπτα. Την ομάδα καλωσόρισαν στο γήπεδο ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Βέροιας Στέλιος Μειμαρίδης και ο Αχιλλέας Μπίκας και η ΠΑΕ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη «Βασίλισσα του Βορρά»:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση της Βέροιας για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να ολοκληρώσει η ομάδα μας την προετοιμασία της. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροια να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να επιστρέψει σύντομα στις μεγάλες κατηγορίες» ανέφερε η ομάδα του Ηρακλείου».

Οι 18 που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή του Εργοτέλη υπενθυμίζεται ότι είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Καπνίδης, Ιατρουδης, Σταθόπουλος, Κουατέγκ, Έφορντ, Κατσούρρι.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep