«Νίκη για πολλούς λόγους»

Ο αρχηγός του Εργοτέλη, Χρήστος Μπάτζιος έδωσε το σύνθημα για την επικράτηση απέναντι στην Κέρκυρα.

Από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Εργοτέλης και στο ματς του Σαββάτου (08/12, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στην Κέρκυρα θα κληθεί να αποδείξει ότι τη διαχειρίστηκε σωστά, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν κόπωση από τα διαδοχικά παιχνίδια και πλέον έχουν μπροστά τους την ανεβασμένη ομάδα του Ιονίου την οποία θα αντιμετωπίσουν ως τυπικά γηπεδούχοι στο γήπεδο Νέας Αλικαρνασσού.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι είναι μπροστά μας. Το Σάββατο υποδεχόμαστε την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία αποτελεί ένα δυνατό σύνολο με υψηλές βλέψεις. Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μας όλες αυτές τις αγωνιστικές έχει δείξει τις δυνατότητές της. Δουλεύουμε με συγκέντρωση στο πλάνο μας και όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ' αυτό θ’αγωνιστούμε με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να τα καταφέρουμε.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας σ' αυτό το χρονικό σημείο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τόσο σε βαθμολογικούς όσο και σε ψυχολογικούς λόγους. Παρότι δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να μας δώσουν ώθηση όπως άλλωστε κάνουν μέχρι σήμερα. Η παρουσία τους είναι για μας πολύ σημαντική».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep