Προπόνηση σε θύελλα

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προπονήθηκαν σε αρκετά δύσκολες συνθήκες. Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη προπονήθηκαν σε αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Ο Εργοτέλης συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (7/12) με την Κέρκυρα κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Με δουλειά στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στο οργανωμένο παιχνίδι κύλησε η προπόνηση της Τετάρτης (5/12) στον Εργοτέλη, με τους ποδοσφαιριστές να εφαρμόζουν στο γήπεδο διάφορες ασκήσεις ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι ως προς τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της Κέρκυρας και το παιχνίδι της. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκκι Παπαβασιλείου, τους μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν και τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούν.

Η προπόνηση, πάντως, έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού το πρωί υπήρχε βροχή και αρκετά δυνατός άνεμος που έκανε την προσπάθειά τους ακόμη πιο δύσκολη. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ισαχάκου Γιακούμπου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Αντώνης Μπουρσέλης, Μανώλης Ροβίθης. Οι προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (6/12).   

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep