Logo
Print this page

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Ο Εργοτέλης ενημέρωσε για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

[googlead][/googlead]

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο, για το Κύπελλο. Η ομάδα του Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου (15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για τις θύρες 11 (φίλαθλοι ΠΑΟΚ) και 20. Η Θύρα 1 θα είναι ανοιχτή για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας Gold και silver. Να επισημάνουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα είναι σε ισχύει τα yellow εισιτήρια διαρκείας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην διεύθυνση Σταύρου Μπουρλότου 1 (περιοχή Ανάληψης Ηρακλείου) Δευτέρα και Τρίτη 12 & 13 Νοεμβρίου τις ώρες 09:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00.

Παράλληλα η ΠΑΕ Εργοτέλης δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν μαζί με το εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να προμηθευτούν και το εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα το κόστος του οποίου σ’ αυτή την περίπτωση θ' ανέρχεται στα 5 ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 19:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr