«Έτοιμοι για το διπλό»

«Δύσκολο το ματς στη Σπάρτη», λέει ο επιθετικός του Εργοτέλη, Αντώνης Σταθόπουλος.

Το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το Σάββατο (10/11, 15:00) στη Σπάρτη ο Εργοτέλης. Και όπως δήλωσε ο 20χρονος επιθετικός, Αντώνης Σταθόπουλος, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και με σοβαρότητα και προσοχή θα καταφέρουν να επικρατήσουν. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και θέλουμε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια. Στόχος μας είναι να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι ακολουθώντας το πλάνο μας με σοβαρότητα και προσοχή θα τα καταφέρουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα στην Σπάρτη».

Η 18άδα θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (09/11) και όλα δείχνουν ότι ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης δεν θα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Νίκκι Παπαβασιλείου. Εξάλλου, συνέχισε και την Πέμπτη (08/11) ατομικό πρόγραμμα παρότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep