Κάιπερς όπως... Λάζαρος

Η αναμονή στον Εργοτέλη συνεχίζεται σχετικά με την αίτηση επικύρωσης της επιβολής προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς.

Προ δύο μηνών είχε γίνει γνωστό ότι ο Εργοτέλης είχε προσφύγει στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, καταθέτοντας αίτηση επικύρωσης επιβολής προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς. Ωστόσο, μέχρι τώρα η εν λόγω υπόθεση δεν έχει συζητηθεί. Το FL News έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση της επιτροπής τη Δευτέρα (05/11) και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, αλλά και τη σχέση της υπόθεσης με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο...

Ο νομικός της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Καρπετόπουλος έδωσε το «παρών» στην ΕΠΟ και ζήτησε μεγάλη αναβολή. Εξάλλου, η ΠΕΕΟΔ σε ανάλογη υπόθεση που αφορούσε στην ΑΕΚ και τον Χριστοδουλόπουλο ανέφερε ότι δεν έχει αρμοδιότητα, γιατί δεν συγκαταλέγεται στα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας. Ακολούθησε προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο, η οποία, επίσης, απορρίφθηκε, όμως δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης.

Όταν γνωστοποιηθεί το σκεπτικό, τότε και ο Εργοτέλης θα γνωρίζει σε ποιο όργανο θα πρέπει να απευθυνθεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ, Βασίλης Ανδρόνικος πρότεινε τη ματαίωση της υπόθεσης, αλλά τελικά δόθηκε αναβολή για τις 19 Νοεμβρίου.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep