Logo
Print this page

Δύσκολα 2-1 τον Γιούχτα

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Γιούχτα σε φιλική αναμέτρηση.

Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τελικά τον Γιούχτα ο Εργοτέλης με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν ένα γκολ κι έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες. Στο δεύτερο ο Γιούχτας ισοφάρισε και ο Εργοτέλης είχε ένα δοκάρι, παίρνοντας τη νίκη στο 84’ με πέναλτι.

Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε ένα καλό τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων, με το Νίκκι Παπαβασιλείου να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες.

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και μετά το πρώτο 20λεπτο άρχισε να απειλεί. Στο 24’ κεφαλιά του Ροβίθη κατέληξε στην αγκαλιά του Κόλλια, ενώ στο 30’ εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη πέρασε πάνω από την εστία του Γιούχτα. Στο 35’ Ροβίθης και Αντωνίου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, αλλά στο 44’ ο Μπουρσέλης με μακρινό σουτ πέτυχε το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιούχτας έφτασε στην ισοφάριση. Στο 46’ ο Σακλαμάκης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πέτυχε το 1-1. Ο Εργοτέλης έψαξε την ισοφάριση στη συνέχεια και στο 67’ είχε δοκάρι με τον Ιατρούδη. Στο 84’ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Έφορντ από τον Λογοθέτη. Ο Αμερικανός εκτέλεσε το πέναλτι, ο Κόλλιας απέκρουσε προσωρινά, στην επαναφορά όμως ο Αμερικανός βρήκε την μπάλα και με σουτ εκ νέου την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (63' Χανιωτάκης), Βουτσάς (60’ Τσέλιος), Μανουσάκης (60’ Οικονόμου), Πάτας (60’ Μπάτζιος), Βογιατζής (46' Κατσούρι), Μπουρσέλης (60’ Μπρους), Ροβίθης (60’ Γιακούμπου), Σταθόπουλος (60’ Καπνίδης), Χατζηδίμπας (60’ Έφορντ), Αντωνίου (60’ Μπουτσάκης), Κοζορώνης (60’ Μαζουλουξής).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης (46’ Κορτσινίδης), Ρουμπάκης, Τζανής, Ραπτάκης (75’ Λογοθέτης), Στάθογλου (86’ Χατζάκης), Μαυρομάτης, Τσάτσος (80’ Σεληνιωτάκης), Κουσίδης (46’ Σακλαμάκης), Ανωγειανάκης, Τριανταφύλλου (83’ Βαρδής).

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr