Logo
Print this page

Με Ροβίθη ο Εργοτέλης

Ο Μανώλης Ροβίθης μπήκε στην αποστολή του Εργοτέλη μετά από έξι μήνες. Ποιοι απουσιάζουν εν όψει Ερμή Αμυνταίου.

Μεταξύ των επιλογών του Νίκκι Παπαβασιλείου για το ματς Κυπέλλου με τον Ερμή Αμυνταίου βρίσκεται ο Μανώλης Ροβίθης. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη τον Μάρτιο είχε υποστεί ρήξη χιαστών, όμως έχει πλέον την ευκαιρία να συμμετάσχει σε επίσημο ματς. Αναμφίβολα είναι το πρόσωπο της ημέρας και η ΠΑΕ φιλοξένησε δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους και βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της ομάδος μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Βλέπω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές βάσεις για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στην μακρινή Φλώρινα. Μπορεί ο αντίπαλός μας ν’ αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν».

Η αποστολή αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (15/09) για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για Φλώρινα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουατένγκ, Χατζηδίμπας, Κοζορώνης, Βογιατζής, Καλογεράκης, Κατσούρρι, Λαμπάκης, Μανουσάκης. Αναλυτικά οι διαθέσιμοι: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Μπρους, Πάτας, Ροβίθης, Έφορντ, Σταθόπουλος, Γιακούμπου, Καπνίδης, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκης.

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 19:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr