Logo
Print this page

Νίκησε και ΠΟΑ

Το δύο στα δύο έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο στα φιλικά ο Εργοτέλης, επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη.

Τη δεύτερη φιλική νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο πανηγύρισε ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΟΑ στο Παγκρήτιο. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έκανε πολλές αλλαγές, σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό, ωστόσο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν και πάλι δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 11’ με τον Ιατρούδη. Στο 24’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ο Κουατένγκ μετέτρεψε σε γκολ για το 2-0.

Το παιχνίδι είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες, με τον ΠΟΑ να προσπαθεί κι αυτός να απειλήσει. Στο 90’ ο Πατινιώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (60’ Χανιωτάκης), Μανουσάκης, Βουτσάς, Οικονόμου, Πλαϊτάκης, Βογιατζής, Μπουρσέλης (46’ Μπουτσάκης), Κατσούρι, Ιατρούδης (46’ Σαϊτάκης), Σταθόπουλος (21’ λ.τ. Αντωνίου/ 61’ Χαϊντίνι), Κουτατένγκ (46’ Κουτσογιαννάκης).

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης (65’ Πιζάνι), Καρβελάς (82’ Κεντριστάκης), Πατινιώτης, Παπαδομιχελάκης, Πολυζάς (77’ Γιαλιτάκης), Κερμενίδης, Κάρλος, Ξυλούρης (65’ Καμπόσος), Καραγκιοζίδης (72’ Τιγκίρης), Φραγκιαδάκης, Στεφανόνι (82’ Νάτος).

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr