Logo
Print this page

Επέλεξε Εργοτέλη ο Χατζηδίμπας

Ο Εργοτέλης έδωσε τα χέρια με τον 19χρονο μέσο, Κώστα Χατζηδίμπα που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Νέα προσθήκη, αυτή τη φορά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 19χρονο μέσο, Κώστα Χατζηδίμπα, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ προ ημερών εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει στον Άρη. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηδίμπα! Ο 19χρονος μέσος (γεννηθείς 12/5/1999) τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες νέων του ΠΑΟΚ απ όπου και έμεινε ελεύθερος καθώς δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρότεινε η πλευρά του «Δικεφάλου» του Βορρά. Ο νεαρός διεθνής και αρχηγός της Εθνικής μας ομάδος Νέων συμφώνησε με την ομάδα μας και δεσμεύτηκε με συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια.

«Είμαι 19 χρονών και έχω όνειρα. Σε οποία ομάδα και αν είμαι θέλω να δουλεύω σκληρά και να παίζω. Ο Εργοτέλης είναι μια μεγάλη ομάδα όπου το πλάνο, η φιλοσοφία και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σ’αυτήν είναι στοιχεία που μου ταιριάζουν και με κέρδισαν. Κοιτάω πάντα ψηλά και θέλω με τον Εργοτέλη να ζήσω τα καλύτερα» δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας ο Κώστα Χατζηδίμπας.

Να σημειώσουμε ότι τον ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν ο Παναθηναϊκός και ο Αρης».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 17:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr