«Πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου.

[googlead][/googlead]

Μόνο ικανοποίηση μπορούσε να αφήσει στον Νίκκι Παπαβασιλείου η εικόνα που παρουσίασε ο Εργοτέλης στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (ήττα 1-2). Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μια ανώτερη κατηγορία και θέλαμε να δούμε πώς είμαστε και πώς μπορούμε να σταθούμε εμείς σαν ομάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό τεστ για την ομάδα παρότι είμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας που έχει πολύ κούραση. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς.

Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, που όμως δεν τελειώσαμε σωστά. Από εκεί και πέρα όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά τακτικά και αμυντικά γιατί αυτό ήταν ένα θέμα για εμάς. Οι παίχτες μου ανταποκρίνονται και πιστεύουν κάθε μέρα σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ και στον Νίκο τον Παπαδόπουλο μια καλή σεζόν και η ομάδα να μείνει σε αυτή τη κατηγορία γιατί είναι ομάδα Super League. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε άλλες τέσσερις εβδομάδες να δουλέψουμε ώστε να μπούμε στο πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Όσων αφορά τις προσθήκες που θέλει να κάνει ακόμη η ομάδα ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε:
«Αν μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά που θέλουμε θα κάνουμε κάποιες κινήσεις αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνει αυτό. Έχουμε νέα παιδιά που φαίνονται ότι ανταποκρίνονται».

Last modified onΚυριακή, 19 Αύγουστος 2018 12:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep