Logo
Print this page

Άρεσε ο Εργοτέλης παρά την ήττα

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ο Εργοτέλης ηττήθηκε 1-2 από τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Φιλικό με τον συντοπίτη ΟΦΗ έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (18/8) ο Εργοτέλης στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου μπορεί να ηττήθηκε 1-2, αλλά στάθηκε πολύ καλά, ιδίως στο πρώτο μέρος, όταν εκτός από το γκολ της ισοφάρισης, έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Ο Εργοτέλης απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Έφορντ πλάσαρε έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης στο 4' έκανε το πλασέ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 15' παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Έφορντ πέρασε και στον Στρέζο, πλάσαρε, αλλά ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Αμερικανός που ήταν ορεξάτος, έκανε ωραία ενέργεια στο 23, σούταρε από πλάγια για να διώξει ο Στρέζος.

Ο Εργοτέλης έχανε τις ευκαιρίες και ο ΟΦΗ στο 24' έβαλε γκολ. Ο Νέιρα άλλαξε τη μπάλα στον Πλατέλλα, αποδέκτης ο Κυριακίδης, ο οποίος με σουτ απο το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση ήρθε στο 34'. Σέντρα του Γιακούμπου, δυνατό σουτ του Αντωνίου, η μπάλα κόντραρε στο Δεληγιαννίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Βουό, Κυριακίδη, Σασί και Ντίνα. Το 2-1 έκανε εντέλει στο 72' ο Σασί, όταν ο Ντίνας έβγαλε τη σέντρα, ο Μπάτζιος δεν μπόρεσε να διώξει και ο Τυνήσιος φορ σκόραρε από κοντά για το 2-1. Η τελευταία φάση του Εργοτέλη καταγράφηκε στο 77', όταν το σουτ του Βογιατζή κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

ΟΦΗ: Στρέζος (46' Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46' Σασί), Βουό (66' Αραβίδης), Πλατέλλας (66' Κοροβέσης), Κυριακίδης (66' Κυριακίδης), Δεληγιαννίδης (46' Αργυρόπουλος), Παπάζογλου (46' Φαζός), Μεγιάδο (46' Παπαστεριανός), Μπολάκης (66' Κοιλιάρας), Νέιρα (46' Ντίνας), Ποτουρίδης (66' Νάστος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος (56' Καλογεράκης), Μαζουλουξής (66' Λαμπάκης), Αντωνίου (56' Μπουτσάκης), Οικονόμου (77' Πάτας), Μπάτζιος, Μπρους (56' Βογιατζής), Τσέλιος (86' Κατσούρι), Μπουρσέλης (72' Σταθόπουλος), Γιακούμπου (79' Βουτσάς), Έφορντ, Καπνίδης (79' Μανουσάκης).

Διαιτητές: Κολυτάς (Λασιθίου), Βοηθοί: Mαυραντωνάκης, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου).

Last modified onΣάββατο, 18 Αύγουστος 2018 21:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr