«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Το σχόλιο του Νίκκι Παπαβασιλείου για τον Εργοτέλη και τη νίκη επί της Επισκοπής.

[googlead][/googlead]

Δυο φιλικά παιχνίδι και ισάριθμες νίκες για τον Εργοτέλη με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του και γενικότερα από την πορεία προετοιμασίας της ομάδας. «Αρχικά να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτές τις τρεις εβδομάδες προετοιμασίας. Τα παιδιά αφομοιώνουν όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Μετά τον αγώνα με τους Ρεθυμνιώτες και την επικράτηση με 2-0, ανέφερε:

«Στο ματς με την Επισκοπή θέλαμε να δούμε πως είμαστε αμυντικά και νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση από τον αντίπαλο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή μας έκανε μόνο μια φάση. Παράλληλα και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε καλή παρουσία. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα καθώς είχαμε άλλες τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Γενικά είμαστε σε καλό δρόμο.

Τώρα μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας η οποία πάντα έχει πάρα πολύ κούραση και γενικά είναι μια δύσκολη εβδομάδα μέσα στην οποία εμείς έχουμε προγραμματίσει δυο φιλικά παιχνίδια, με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την Τρίτη και τον ΟΦΗ το Σάββατο. Κυρίως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο οποίος είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία και ετοιμότητα, θα είναι για μας ένα καλό τεστ να δούμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα μας».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep