Logo
Print this page

Εύκολο 2-0 για Εργοτέλη

ΦΩΤΟ: ergotelisfc.gr ΦΩΤΟ: ergotelisfc.gr

Επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Επισκοπής στο Γήπεδο του Γάλλου ο Εργοτέλης με 2-0 χάρη σε γκολ των Έφορντ - Καπνίδη. 

Με νίκη συνδύασε και το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε της Επισκοπής με 2-0 σε μια αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Γάλλου και οι προπονητές συμφώνησαν να παίξουν δύο 60λεπτα ώστε να δώσουν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. Ο προπονητή της ομάδας μας Νίκκι Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11άδες ανά 60λεπτο και έβγαλε τα συμπεράσματα του, αφού είχε την ευκαιρία να δει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου ήρθαν από τον Έφορντ (8') και τον Καπνίδη (37'). 

Δημοτικό Γήπεδο Γάλλου

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-2

ΓΚΟΛ: 8' Εφορντ 0-1, 37' Πεν. Καπνίδης 0-2  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Α' Ημιχρονο: Χανιωτάκης, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Bruce, Λαμπάκης, Μπάτζιος, Εφορντ, Υakubu, Kwateng, Καπνίδης
Β' Ημιχρονο: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Πάτας, Βογιατζής, Μπουτσάκης (70' Τσοκάνι), Σταθόπουλος, Βουτσάς, Κατσούρι (83' Κουτσογιαννάκης), Αντωνίου, Σαϊτάκης (70' Πλαϊτάκης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαΐδης, Ρούσης, Γεωργούλης, Σερβιλάκης, Σουμπασάκης, Κεσίδης, Σωπασής, Τσικουδάκης, Κατσικοκέρης, Πύλιος
Έπαιξαν ακόμα οι: Μποτονάκης, Τζόρνταν, Λουμπάκης, Νάκας, Μανιαδάκης, Γαβρίλοβιτς

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 20:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr