«Ίσως 1-2 κινήσεις ακόμα»

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, για το φιλικό με τον Γιούχτα και για τα μεταγραφικά.

[googlead][/googlead]

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό παιχνίδι με το Γιούχτα, εμφανίστηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Μετά το 3-0 ο προπονητής του Εργοτέλη είπε:

«Το πρώτο δείγμα για την ομάδα μας ήταν θετικό. Είχαμε έναν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Πετύχαμε τρία γκολ ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Είδα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτός ήταν ο στόχος. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτά τα φιλικά βοηθούν τους παίκτες μας να αφομοιώσουν αυτό που θέλουμε να παίξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Νομίζω η ομάδα θα πάει αρκετά καλά. Έχουμε ποιότητα, όρεξη και διάθεση, παιδιά με φιλοδοξία. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είναι η Football League και δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σε ερώτηση αν η ομάδα θα έχει περαιτέρω ενίσχυση, ανέφερε: «Όπως έχω πει ίσως μια δυο κινήσεις να μπορούμε ακόμα να τις κάνουμε όμως αυτό θα το δούμε το επόμενο διάστημα».

Last modified onΚυριακή, 05 Αύγουστος 2018 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep