Logo
Print this page

Τριάρα ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-0 του Γιούχτα στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι.

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Εργοτέλης, ο οποίος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, νίκησε 2-0 τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στην αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης κυριάρχησε και στο 26’ ο Αντώνης Μουρσέλης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0. Στο 28’ ο Μπάτζιος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 33’ όταν ο Έφορντ με ατομική προσπάθεια, κερδίζοντας και τις κόντρες, πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, απόρροια των πολλών αλλαγών και δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Βουτσάς, Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Τσάρλς, Τζόε, Καπνίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χανιωτάκης, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Πάτας, Σαϊτάκης, Βογιατζής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος, Πλαϊτάκης, Τσοκάνι, Κουτσογιαννάκης.

Γιούχτας: Γιαννόπουλος, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Πουλάκης, Τσάτσος, Μαυρομάτης, Ηλιόπουλος, Ανωγειαννάκης, Κουσίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Λογοθέτης, Ζαχαράκης, Σφυρογιαννάκης, Μανουσάκης, Βαρδής, Κορτσινίδης, Κορνηλάκης, Χατζάκης, Δημαράκης, Κόλλιας.

Last modified onΣάββατο, 04 Αύγουστος 2018 22:23
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr