Υπέγραψε ο Βουτσάς

Ο 18χρονος στόπερ, Δημήτρης Βουτσάς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Και τυπικά παίκτης του Εργοτέλη είναι από την Πέμπτη (19/7) ο Δημήτρης Βουτσάς ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα του Ηρακλείου. Η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει προ ημερών τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ και απλά τώρα ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΛΕΣΙΤΗΣ

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Κ19, Βασίλη Πλεσίτη. Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της Κ19, Βασίλη Πλεσίτη.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα βάση του προτζεκτ της, εδραιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Πλεσίτη, η Κ19 του συλλόγου μας κατέκτησε φέτος τον τίτλο του Πρωταθλητή Νοτίου Ελλάδος του πρωταθλήματος Νέων της Football League ενώ αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος».

Ο Βασίλης Πλεσίτης απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο τιμόνι της Κ19 συμμετέχοντας στο πρότζεκτ της ομάδας η οποία έχει επικεντρωθεί στην ανάδειξη και καθιέρωση των νέων ταλαντούχων παικτών».

Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας η προετοιμασία της Κ19 ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

* Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα εργομετρικά τεστ και για το τρίτο γκρουπ των παικτών του Εργοτέλη.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep