Συνεχίζει ο Τσέλιος

Ο Ηλίας Τσέλιος θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Εργοτέλη. Ο Ηλίας Τσέλιος θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Εργοτέλη.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη πως θα περάσουν τα εργομετρικά τεστ ήταν και ο Ηλίας Τσέλιος που αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Εργοτέλη ο Ηλίας Τσέλιος. Ο 20χρονος μέσος αποκτήθηκε τον περσινό χειμώνα ως δανεικός από την ΑΕΚ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Ηρακλείου, με 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και 2 γκολ. 

Η διοίκηση της ομάδας του Εργοτέλη έκανε τις ενέργειες που χρειαζόταν και ο Τσέλιος βρίσκεται από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο Ηράκλειο, αφού ανανεώθηκε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη συνέχισαν τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις τους που είναι απαραίτητες σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να περάσουν από εργομετρικά οι Χανιωτάκης , Κατσιμήτρος , Καλογεράκης, Cypers , Μπάτζιος , Βουτσάς , Μπουρσέλης , Κουτσογιαννάκης  και Πάτας. 

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 17:01 Comment Link

    Παιχταρά καλώς ήρθες και πάλι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep