Μπούζας στη Wadi Degla!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Εργοτέλη για ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίη Μπούζα, η Wadi Degla τον έκανε δικό της.

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Βασίλη Μπούζα είχε ανακοινώσει πρόσφατα ο Εργοτέλης, όμως η αιγυπτιακή Wadi Degla, ιδιοκτήσιας του Μάγκεντ Σάμι τον έκανε δικό της το Σάββατο (30/06). Όπως σημείωσαν οι Κρητικοί, οι Αιγύπτιοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση και μετά από διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία, ώστε ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» να μετακομίσει στην ομάδα που καθοδηγεί ο Τάκης Γκώνιας.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, αναφέρει ότι εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων, διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπούζα στην Wadi Degla. Μετά από επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Αιγυπτιακή ομάδα και ολιγοήμερες διαπραγματεύσεις επήλθε η συμφωνία.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης για την πώληση του Βασίλη Μπούζα εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων που θα εισπράξει θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20% .Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί το Βασίλη Μπούζα για την συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Απo την πλευρά του o Βασίλης Μπούζας μιλώντας για την μεταγραφή του επεσήμανε:

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Wadi Degla είναι ο κ. Γκώνιας. Ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί του και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο και το πλάνο της δουλείας του και αυτό πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους του συμπαίκτες μου και εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να φτάσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούνιος 2018 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep