Ανακοίνωσε Σταθόπουλο

Ο Αντώνης Σταθόπουλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Ο Αντώνης Σταθόπουλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη.

Ο Εργοτέλης απέκτησε από τον ΠΑΟΚ τον Αντώνη Σταθόπουλο, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. 

Συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Εργοτέλη υπέγραψε ο Αντώνης Σταθόπουλος που προέρχεται από την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος κεντρικός επιθετικός μετά από μια σημαντική σεζόν που πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων με τον «Δικέφαλο», συνεχίζει με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλείου. 

Ο Αντώνης Σταθόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Εράνη Φιλιατρών, αλλά το 2013 σε μικρή ηλικία έφυγε από την Μεσσηνία με προορισμό τους μικρούς της Τβέντε στην Ολλανδία. Πέρασε από την ομάδα Κ-17 και Κ-19 μέχρι το καλοκαίρι του 2017 που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για τους μικρούς. 

«Θα δουλέψω σκληρά»

Ο Αντώνης Σταθόπουλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Ηρακλείου. 

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την θετική εξέλιξη και την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου με τον Εργοτέλη. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς παίκτες. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την μεταγραφή του Αντώνη Σταθόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο ύψους 1,85μ. 20χρόνος σέντερ φορ (γεννημένος στις 23/2/1998) υπέγραψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ομάδος μας Γιώργου Τουτζάρη συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep