«Είναι νίκες δουλειάς»

Ο γυμναστής του Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του Ηρακλείου με τον Αιγινιακό. Ο γυμναστής του Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του Ηρακλείου με τον Αιγινιακό.

Ο γυμναστής του Ερτοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου αντί του προπονητή Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Χωρίς τον Τάκη Γκώνια που δεν μιλά τις τελευταίες εβδομάδες στις συνεντεύξεις Τύπου και έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο, έγιναν οι δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Εργοτέλης – Αιγινιακός 5-1. Μίλησε ο γυμναστής της ομάδας, Αντώνης Ανδρουλάκης.

«Ήταν ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό και πήραμε προβάδισμα νωρίς. Από μια αδράνεια της άμυνας δεχθήκαμε την ισοφάριση. Αντιδράσαμε άμεσα και από εκεί και πέρα μέσα από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα ευρύ σκορ. Είναι σημαντικό πως δώσαμε χαρά στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας παρακολουθήσει και στον ευχαριστούμε για την στήριξη του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Απομένει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην Θεσσαλία, όπου και εκεί θα πάμε για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 23:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep