«Ξέρει τη θέση ο Κάιπερς»

Ο Στέλιος Λαμπράκης μίλησε για τον Ούγκο Κάιπερς, τον Εργοτέλη και την Football League. Ο Στέλιος Λαμπράκης μίλησε για τον Ούγκο Κάιπερς, τον Εργοτέλη και την Football League.

Ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ, την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα και τον στόχο της Super League.

[googlead][/googlead]

Βάση για μια καλή ομάδα είναι η σταθερή διοίκηση τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης στην συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ξεκαθάρισε πως η φετινή χρονιά ήταν αναγνωριστική για τον Εργοτέλη που έχτισε βάσεις και την επόμενη σεζόν θα έχει στόχο ακόμη και την άνοδο.
Για την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη:
«Έγινε μια νέα αρχή φέτος με έναν καινούριο ιδιοκτήτη. Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ήταν μια χρονιά προσαρμογής. Του χρόνου η ομάδα θα έχει υψηλότερους στόχους. Έχουν μπει οι βάσεις. Οι ομάδες ξεκινάνε από τη διοίκηση. Ο Εργοτέλης έχει διοικητική σταθερότητα αυτή τη στιγμή. Έχει την τεχνογνωσία και τις υποδομές. Σιγά σιγά θα επιστρέψει η ομάδα στη Super League».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:
«Το κυρίαρχο φαινόμενο και πολύ στενάχωρο ήταν οι αποχωρήσεις του Αχαρναϊκού και της Βέροιας. Πολλές οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Πολλές ομάδες δίνουν μάχη να κρατηθούν στο πρωτάθλημα που δεν έχει καθόλου έσοδα. Ο ποδοσφαιριστής αδικείται από την προσπάθεια που κάνει, γιατί δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψει απερίσπαστος».

Για τον ΟΦΗ:
«Είναι μια μεγάλη αμάδα. Είναι μια παραδοσιακή δύναμη, με πολύ κόσμο. Δίκαια ανέβηκε. Ήταν η καλύτερη αμάδα. Ήταν καλύτερος και από τον Άρη. Και ο ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε από διοικητικά προβλήματα, αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα παρέσυρε όλον τον ΟΦΗ στην επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια γιατί παρά τις δυσκολίες ανέβασαν την ομάδα».

Για τον Bέλγο επιθετικό του Εργοτέλη Ούγκο Κάιπερς:
«Είναι ο δεύτερος σκόρερ στη Football League με 20 γκολ. Είναι ένα νεαρό παιδί, το 1997 γεννημένος. Με επαγγελματισμό και σωστή νοοτροπία. Τα τελευταία χρόνια το Βέλγιο έχει βγάλει καλούς παίκτες και μεγάλα ονόματα. Ήρθε εδώ χωρίς επαγγελματικές παραστάσεις. Δούλεψε και βελτιώθηκε. Είναι έξυπνος, δουλεύει πολύ και έχει το μέλλον μπροστά του. Του ταιριάζει η θέση του σέντερ φορ. Έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή. Έχει το γκολ φαίνεται και από τα 20 τέρματα που πέτυχε. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει καλά τελειώματα. Έχει ταχύτητα. Είναι ένας παίκτης που έχει όλα τα στοιχεία να παίξει σε υψηλό επίπεδο»

Για το αν ο Κάιπερς είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα:
«Έδειξε ότι είναι έτοιμος. Έπαιξε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι η Football League. Τα κατάφερε κάτι παραπάνω από καλά. Είναι 21 χρονών, είναι σε μια τέλεια ηλικία να τον εμπιστευτούν να κάνει ένα βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα και να τους δικαιώσει».

Για τη δήλωση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη ότι ο παίκτης είναι κοντά στην ΑΕΚ:
«Για να το λέει ο Γιώργος που είναι ο καθόλα αρμόδιος, κάτι θα ξέρει. Γνωρίζουμε τι γίνεται. Μια ομάδα είμαστε, μια οικογένεια. Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε»;

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep