«Βέβαιοι για την ανατροπή»

Η σιγουριά του Εργοτέλη για την επικράτηση και η ευαισθησία του Μανώλη Νικολακάκη.

[googlead][/googlead]
Ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια, ο Αντώνης Ανδρουλάκης, εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι παίκτες του Εργοτέλη θα έφθαναν στην ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, παρότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο Αντώνης Ανδρουλάκης μετά τη νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας επεσήμανε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, καθώς ήρθε να παίξει ένα καθαρό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για γκολ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν σίγουροι για την ανατροπή. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και είδαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μας αντιμετωπίσει μετά το 70ο λεπτό. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».

Ο Μανώλης Νικολακάκης είπε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον αδικοχαμένο πιλότο, καλή δύναμη στην οικογένειά του. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και το πετυχαίνουμε. Έξι στροφές πριν το τέλος δεν έχουμε δείξει σημάδια κούρασης και αυτό είναι σημαντικό. Στο ματς είχαμε τον πρώτο λόγο, αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα.

Ήμασταν σίγουροι για το πλάνο μας, το ακολουθήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε την ανατροπή. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε ματς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αυτό».

Πηγή: capitano.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep