«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη, Αντώνης Ανδρουλάκης εμφανίστηκε ανικανοποίητος από τον βαθμό στην Καλαμαριά. 

[googlead][/googlead]

Ο βαθμός της ισοπαλίας στην Καλαμαριά δεν φάνηκε να αρκεί στον Εργοτέλη. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τα λεγόμενα του συνεργάτη του Τάκη Γκώνια, Αντώνη Ανδρουλάκη στην συνέντευξη Τύπου:

«Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα κατάφερε και έπαιξε ένα πολύ καλό ματς. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη τόσο βάση συνολικής εικόνας αλλά και των ευκαιριών. Η ομάδα έπαιξε μέχρι το 93' με τον ίδιο τρόπο και προσπαθούσε να βάλει γκολ».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή των Κρητικών, Νίκο Πάτα: «Να δώσω συγχαρητήρια στην Καλαμαριά γιατί είναι από τις λίγες ομάδες στο πρωτάθλημα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το ματς, ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά παρόλα αυτά μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε υπομονή και έτσι ήρθε το γκολ. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep